Laminaatvloer kopen? Duivelands Meubelhuis is expert op het gebied van vloeren

Een laminaatvloer op maat kopen in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Schone oplevering
 
"Onze collecties bestaan uit verschillende kleuren, structuren en dessins. Het beste kun je daarom langskomen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Verbeterde laminaatvloeren in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door sterk verbeterde productie- en fototechnieken kun je kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling.

De nerven en noesten die je in een echte houten vloer mag verwachten, zie je ook terug bij laminaat en kliklaminaat. Daarnaast is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden en is kliklaminaat zelfs gemakkelijk mee te verhuizen naar een nieuwe woning.

Duivelands Meubelhuis is de specialist voor laminaatvloeren in Oosterland (ZLD). Wij hebben vele ruimtes voorzien van prachtige laminaatvloeren in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland. Is jouw laminaatvloer aan vervanging toe of ben je opzoek naar een nieuwe laminaatvloer? Dan ben je bij Duivelands Meubelhuis aan het juiste adres.

De voordelen van laminaat op een rij

Er is keuze uit ontzettend veel kleuren en dessins

  • Betaalbaar
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Kleurvast
  • Vocht- en krasbestendig
  • Lange garantieperiode (tot 25 jaar)


Meer informatie vind je bij Duivelands Meubelhuis in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland. We geven graag antwoorden op jouw vragen.

Belang van een goede ondervloer voor laminaat

Veel mensen bezuinigen op de ondervloer. Niet doen! Je kunt nog zo’n goede laminaatvloer hebben aangeschaft, als de ondervloer slecht is, het je waarschijnlijk minder lang plezier van jouw vloer. Zonde en niet nodig.

De keuze voor het type ondervloer hangt onder meer af van de ondergrond. Duivelands Meubelhuis kan je adviseren bij het kiezen van een geschikte ondervloer voor jouw laminaat. Stap gerust eens binnen in onze winkel in Oosterland (ZLD).

Zelf laminaat leggen of laminaat laten leggen?

Een laminaatvloer is eenvoudig zelf te leggen, zeker de lijmloze kliksystemen. Tegenwoordig is er veel informatie te vinden over het leggen van laminaatvloeren.

Uiteraard is het ook mogelijk dat je de vloer laat leggen. Duivelands Meubelhuis kan je hiermee ontzorgen, dat scheelt niet alleen tijd maar wellicht ook ergernis.

Duivelands Meubelhuis heeft ervaren, vakbekwame vloerleggers in dienst zodat je altijd verzekerd bent van een mooi eindresultaat.

Kom voor meer informatie even bij ons in Oosterland (ZLD) langs.

Diverse soorten plinten bij Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD)

Plinten maken een vloer af! Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. In de showroom van Duivelands Meubelhuis kun je de plinten bekijken. Het bevestigen van de plinten is in principe niet moeilijk, maar je moet wel over het juiste gereedschap beschikken zoals een plintenknipper en verstekbak.

Kom langs in onze showroom! Wij nemen je graag mee door de collectie en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Ook denken wij graag met je mee over welke vloer een mooie uitstraling heeft in jouw woning of bedrijfspand. Hoe combineren we de juiste laminaatvloer met een stijlvolle plint? Dit geeft jouw vloer net dat stukje extra in de woning, waar je naar op zoek was.

Onze specialisten nemen graag de tijd voor je, om samen met jou de juiste laminaatvloer uit te kiezen. Wil je meer informatie? Neem contact op met Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD).

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook