De Toekomst

Comfortabele, ambachtelijke zitmeubelen van De Toekomst van een hoog niveau vakmanschap

Maak een afspraak voor advies

Relaxfauteuils van De Toekomst kopen in regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

De relaxfauteuils van De Toekomst zijn te herkennen aan ambachtelijk handwerk. De comfortabele zitmeubelen kun je uitproberen bij Duivelands Meubelhuis. De fauteuils zijn zowel manueel als elektrisch bedienbaar, in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar, dus je kunt een relaxfauteuil kiezen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Loop eens bij ons in Oosterland (ZLD) binnen.

Jouw relaxfauteuil vind je in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

Bij meubelfabriek De Toekomst vind je zeer comfortabele zitmeubelen. Door de diversiteit aan producten en de vele mogelijkheden, kun je nagenoeg je 'eigen' persoonlijke relaxfauteuil samenstellen.

Geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

Fauteuils met elektrische bediening bij Duivelands Meubelhuis

De fauteuils in de Twice serie worden standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. 3 motoren en voorzien van een accu. De rugleuning en voetensteun kunnen in allerlei posities worden gebracht. Ook het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, is verstelbaar.

Er zijn 4 maten van de Twice fauteuils: Extra Small, Small, Medium en Large. De Twice is er in vele uitvoeringen.

Comfortabele, ergonomische en eigentijdse fauteuils

Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom werkt De Toekomst alleen samen met ontwerpers die een product creëren dat comfortabel zit, ergonomisch is en een eigentijdse uitstraling heeft. 

Bij Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD) adviseren we je graag over welke fauteuil het beste bij jou past. Kom ook gerust verschillende fauteuils testen!

De Toekomst collectie bij Duivelands Meubelhuis

interieuradvies

Duivelands Meubelhuis, jouw De Toekomst specialist in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland.

Duivelands Meubelhuis is dé De Toekomst specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment De Toekomst relaxfauteuils, bijzetfauteuils, eetkamerfauteuils, banken en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Oosterland (ZLD) naar de mogelijkheden bij jou thuis.

De Toekomst bij Duivelands Meubelhuis in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

Relaxfauteuils
Bijzetfauteuils
Eetkamerfauteuils
Banken
Accesoires

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze showroom