Opgeruimd staat netjes

Kledingkasten bij Duivelands Meubelhuis

Kledingkasten kopen in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

✔ Kledingkasten op maat  ✔ Inclusief montage  ✔ Direct leverbaar

Hoeveel opbergruimte heb je nodig? Bepaal zelf hoe je je kledingkast indeelt.   

De kledingkast voor jouw slaapkamer vind je bij Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD)

Of je nu een opgeruimd type bent of niet, in je slaapkamer heb je voldoende op te bergen.

En hoe opgeruimder je slaapkamer is, hoe comfortabeler je je voelt. Met een kledingkast van Duivelands Meubelhuis geef jij in ieder geval met plezier je kleding en schoenen een plek. Je bepaalt zelf hoe je kast er van buiten uitziet en hoe je die indeelt. En natuurlijk ook waar je de kledingkast plaatst. Wordt het een kleine garderobekast in landelijke stijl of een riante inloopkast met een moderne uitstraling? Ga je voor een open kast of een schuifdeurkast? Onze adviseurs weten alles van kledingkasten.

Kledingkast op maat kopen in regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

Kledingkasten zijn er in alle soorten en maten. Duivelands Meubelhuis heeft een uitgebreid assortiment kasten. Bieden onze standaard kledingkasten niet de oplossing voor jouw slaapkamer, dan creëren we graag een kledingkast op maat. Waar de lades, legplanken en roedes ook moeten komen, wij zorgen dat alles past. Ook als je jouw kast onder een schuine wand of in een hoekopstelling wilt hebben. Of als je de kast als scheidingswand gebruikt. Samen met jou zorgen we ervoor dat je zowel de ruimte in je kledingkast als in je slaapkamer optimaal benut. Met een kast die ook nog eens perfect past bij je slaapkamerinterieur.

Schuifdeurkast of draaideurkast op maat kopen

We hebben kledingkasten voor iedere slaapkamer. En behalve dat jouw kast vooral mooi moet zijn, kijken we uiteraard ook naar de beschikbare ruimte in je slaapkamer en naar het gebruiksgemak. Zo is een schuifdeurkast een ideale optie voor de kleinere slaapkamer, omdat je de deur niet open hoeft te draaien. Bijkomend voordeel is dat schuifdeurkasten ook nog eens stijlvol zijn. Net als onze draaideurkasten dat overigens zijn. En bij de draaideurkast profiteer je weer van het overzicht dat je hebt, omdat je alle deuren tegelijk kunt openen. Schuifdeurkast of draaideurkast, wij voorzien jouw kast in ieder geval van handigheden als spiegeldeuren en ingebouwde verlichting.    

Jij kiest jouw favoriete kast, Duivelands Meubelhuis doet de rest

Wij gaan aan de slag met jouw persoonlijke voorkeuren. We laten je alle mogelijkheden voor jouw kledingkast zien. Zodat jij uiteindelijk kiest voor de kast die naadloos aansluit op jouw woonstijl en aan al je wensen voldoet. Grote kans dat de kast je meer voordelen biedt, dan dat je je vooraf had kunnen bedenken. En hoe die nieuwe kledingkast er ook uitziet, wij brengen de aanwinst graag bij je thuis. Bovendien monteren onze ervaren installateurs jouw kast op de gewenste plek, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Makkelijk toch?  

Welke kast past het beste in jouw slaapkamer? Doe hier inspiratie op of laat je inspireren door onze adviseurs in de winkel.

Kasten op maat

Kledingkasten kopen in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland?

Duivelands Meubelhuis is dé kastenspecialist bij jou in de buurt. Wij kijken graag samen in onze showroom in Oosterland (ZLD) naar de mogelijkheden bij jou thuis.

De merken van Duivelands Meubelhuis

Bij Duivelands Meubelhuis verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.