De fijnste relaxfauteuils vind je bij Duivelands Meubelhuis

Een relaxfauteuil kopen bij Duivelands Meubelhuis in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

In de mooiste relaxfauteuil met goed comfort kun je heerlijk wegdromen met een boek of je lievelingsprogramma bekijken. Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD) heeft een ruime collectie relaxfauteuils voor elk type interieur. We raden aan om bij ons in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland langs te komen om je wensen te bespreken. Wil je handmatige bediening of elektrische bediening en wat wil je allemaal bedienen? En als je er dan toch bent, kun je de stoel gelijk even uitproberen.

Duivelands Meubelhuis in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland vertelt je wat een relaxfauteuil is en kan

Een relaxfauteuil is een fauteuil die je kunt aanpassen, want ieder mens is uniek, zo is de een groot en de ander klein. Bij een relaxfauteuil kun je vaak kiezen uit een Small, Medium of Large versie waarbij de rugleuning in verschillende standen mogelijk is. Je benen en voeten gaan heerlijk mee in de relaxstand. Bedieningen zijn ofwel elektrisch of manueel.

Wil je meer weten over relaxfauteuils? Kom dan eens naar Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD).

Functies van een relaxfauteuil

Er zijn veel verschillende relaxfauteuils. Ze variëren in zithoogte, diepte en breedte van het zitkussen en de lengte van de rugleuning. De relaxfauteuils hebben verschillende functies.

  • Zitten is de actieve stand van de relaxfauteuil. De stand waarin je bijvoorbeeld lekker een boekje kunt lezen of televisie kijken.
  • Relaxen
    Wil je wat meer ontspannen? Dan is de relax-stand ideaal. Deze leunt iets achterover. Vaak in combinatie met een voetensteun.
  • Liggen
    Wil je echt volledig ontspannen? Dan kan je de fauteuil volledig achterover leggen. Samen met de ondersteuning van de voeten is dit ideaal om heerlijk te ontspannen of lekker naar muziek te luisteren.
  • Een fauteuil met Sta-op stand zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt opstaan en weer gaan zitten.

In de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland vind je stijlvolle relaxfauteuils

Aangezien een fauteuil deel uitmaakt van een interieur, is er voor elke stijl wel een fauteuil te vinden. Qua bekleding kun je ook je hart volgen door te kiezen voor stof, leder of andere materialen die daarvan zijn afgeleid. Zeker stoffen bekleding is vaak in verschillende patronen en kleuren leverbaar en zo kun je de fauteuil perfect afstemmen op de rest van jouw interieur.

Wil jij meer informatie over relaxfauteuils? Neem dan eens contact op met Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD). We helpen je graag verder.

Probeer jouw fauteuil bij ons in Oosterland (ZLD)

We kunnen uren vertellen over de eigenschappen en voordelen van de verschillende fauteuils, maar dat heeft niet zoveel zin. Je moet het zelf komen ervaren. Kijk eerst wat je mooi vindt en ga dan uitgebreid in alle fauteuils zitten die je aanspreken. Wil je er graag een kussentje bij of een hoofdsteun voor nog meer comfort, dan gaan we dat ter plekke voor je regelen. Want een fauteuil moet voelen als thuiskomen. Waar je je lekker in kunt terugtrekken na een lange dag. Wij van Duivelands Meubelhuis heten je van harte welkom.

Wil je meer weten over relaxfauteuils en het assortiment van Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD), maak dan een afspraak.

De grote merken van Duivelands Meubelhuis

Bij Duivelands Meubelhuis verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook