Image slide
PVC stroken in de regio Oosterland (ZLD), Zierikzee en Bruinisse
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie
Image slide
Verrijk je eigen stijl en interieur met Duivelands Meubelhuis
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies je eigen stijl
Image slide
Advies, vakmanschap en service bij Duivelands Meubelhuis
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies je eigen stijl
  1. Home breadcrumb
  2. Vloeren breadcrumb
  3. PVC stroken

Een blijvende trend bij Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD)

Duivelands Meubelhuis is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op woongebied. PVC stroken ontbreken dus niet in onze showroom.

Kwalitatief hoogstaande vloeren voor particulieren. Maar ook perfect toe te passen voor showrooms, openbare ruimtes, restaurants en kantines. Ontdek de eindeloze mogelijkheden én voordelen van een PVC vloer.Maak een afspraak voor interieuradvies

PVC vloeren in de regio Oosterland (ZLD), Zierikzee en Bruinisse

PVC stroken en tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, houtdessins en patronen. Een PVCvloer is (bijna) niet van echt te onderscheiden, dankzij de natuurgetrouwe structuur. Pluspunt: elke tegel of strook is nagenoeg uniek. Hierdoor krijg je een prachtige vloer zonder zichtbare herhaling.

Nieuwsgierig geworden en wil je zelf een PVC vloer zien en voelen?

Je vindt bij ons in de showroom een uitgebreide collectie. Kies je voor PVC vloeren, dan kies je voor een vloer die levenslang meegaat.


Laat je inspireren

Een PVC vloer is geschikt voor natte ruimtes

Een PVC stroken vloer is een fantastische combinatie van de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof, omdat PVC een kunststofmateriaal is en een volledig dichte structuur heeft, is de vloer ook te gebruiken in natte ruimtes als keuken, badkamer of toilet.


Bekijk de collectie PVC vloeren

Een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming

Een PVC-vloer haalt een optimaal rendement uit jouw vloerverwarming en vloerkoeling. Tevens kan je de vloer probleemloos laten plaatsen in een appartement zonder hinderlijke contactgeluiden te veroorzaken.


Een PVC vloer is de juiste keuze voor nu en in de toekomst!


Het leggen van een PVC vloer

Voor het leggen van een PVC-vloer is vakmanschap vereist. Duivelands Meubelhuis heeft ervaren en vakkundige specialisten om de PVC vloer deskundig in jouw woning of bedrijfspand te plaatsen. Een strakke ondervloer is van groot belang om de vloer mooi aan te brengen.

Duivelands Meubelhuis zorgt voor een egalisatielaag of een MDF ondervloer. Bij egaliseren kan de vloer meestal de volgende dag (wanneer de egaline droog is) worden geschuurd, waarna het PVC wordt verlijmd op de egalisatielaag.

Bij een MDF ondervloer of een PVC met drager is dit zelfs dezelfde dag al mogelijk. Onze medewerkers werken vakkundig en snel, om je zo min mogelijk tot last te zijn en je zo snel mogelijk te kunnen laten genieten van jouw prachtige nieuwe vloer.

Meer informatie? Neem contact op met Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD) of kom gezellig langs in onze showroom. Dan laten we je gelijk onze uitgebreide collectie zien.


Maak een afspraak met Duivelands Meubelhuis