Wat is een goede lattenbodem? Ontdek het bij Duivelands Meubelhuis!

Jouw lattenbodem kopen in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

Goede ondersteuning stopt niet bij het matras en hoofdkussen. Ook de keuze van de bedbodem is van belang om een goed slaapsysteem te creëren. Een goede lattenbodem is vaak een geschikte optie. Bij Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD) hebben we veel expertise op het gebied van slapen. We helpen je graag verder bij de keuze van een lattenbodem. Kom gerust eens langs.

Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD) heeft veel tips en advies over lattenbodems

Het comfort van een bed wordt bepaald door de kwaliteit van de matras en de bodem waarop de matras rust. We horen vaak van onze klanten dat ze denken dat een goede matras voldoende ondersteuning en comfort biedt voor een optimale nachtrust.

Dat is niet helemaal waar. De matras bepaalt samen met de bedbodem de kwaliteit en comfort van het slaapsysteem. Ze versterken elkaars eigenschappen.

Daarnaast zorgt een goede lattenbodem voor de nodige ventilatie van de matras, waardoor deze langer mee gaat.

Kies je een lattenbodem met of zonder zoneverdeling?

Lattenbodems zijn te verdelen in verschillende soorten: lattenbodems met instelbare zoneverdeling en lattenbodems zonder zoneverdeling. Daarnaast kun je kiezen voor vlakke of verstelbare lattenbodems.

Lattenbodems met een zoneverdeling zijn zodanig in te stellen dat bijvoorbeeld schouders, rug en heupen extra worden ondersteund.

Naast deze typen verschilt ook vaak de constructie van de latten. Bij sommige lattenbodems worden de latten tussen het frame gemonteerd. Dit zorgt voor minder comfort, maar ook dat de bodem aan de zijkant niet verend is.

Wanneer de latten boven het frame worden gemonteerd ervaar je meer comfort, zeker aan de zijden van de lattenbodem. Dit is met name prettig als je graag in het midden van je tweepersoons bed slaapt.

Wil je meer informatie over lattenbodems? Kom eens langs bij Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD).

Verstelbare lattenbodems vind je in de regio Zierikzee, Bruinisse en Schouwen Duiveland

Verstelbare lattenbodems zijn ideaal als je het prettig vindt om in bed te lezen of televisie te kijken. Ook als je uit een liggende houding moeite hebt om rechtop te gaan zitten, kan een verstelbare lattenbodem helpen.

Je hebt bij verstelbare lattenbodems de keus uit handverstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare. Beide uitvoeringen bieden de mogelijkheid om de zones bij de benen en bij het hoofdeinde te verstellen. Ook zijn de lattenbodems vaak uitgevoerd met verschillende comfortzones.

Wil je meer weten? We helpen je bij Duivelands Meubelhuis graag verder op weg. 

Heel veel slaapartikelen bij Duivelands Meubelhuis

Bij Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD) kunnen we niet alleen alles vertellen over lattenbodems, maar weten we ook welke type matras geschikt is voor welke lattenbodem.

Daarnaast hebben veel andere producten om je slaapsysteem compleet te maken. Zo kun je bij een lattenbodem kiezen voor montage in een ledikant of losse poten waarop het frame van de lattenbodem rust. Natuurlijk hebben we ook de matrasbeschermer met antislipprofiel, zodat de matras beschermd en stabiel op de lattenbodem rust.

Wil je meer weten over het assortiment van Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD), maak gerust dan een afspraak of komt langs.

De grote merken van Duivelands Meubelhuis

Bij Duivelands Meubelhuis verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook