Merk logo

Meubels van de Flits collectie kun je kopen bij Duivelands Meubelhuis in de regio Oosterland (ZLD), Zierikzee en Bruinisse

Nieuwe meubels nodig? Wat is jouw stijl? Ontdek het met de Flits woonstijlen bij Duivelands Meubelhuis inde regio Oosterland (ZLD), Zierikzee en Bruinisse. Wij zijn al jarenlang het vertrouwde adres voor voordelige meubels, bij jou in de buurt! Bekijk de prachtige collectie in de showroom van Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD).

Image slide
Meubels met kwaliteit
Advies nodig? We helpen je graag
Maak een afspraak

Banken bij Duivelands Meubelhuis

De bank is de plek waar je bijkomt van een lange dag, waar je even tot rust komt of bijpraat. Flits banken zijn gemaakt om jou te laten ontspannen. Even bijpraten, wat lezen of gewoon lekker luieren: de banken bij Duivelands Meubelhuis laten je genieten van het moment.

Wil je onze banken uitproberen? Je bent welkom bij ons in de winkel.


Maak een afspraak

Flits fauteuils vind je in de regio Oosterland (ZLD), Zierikzee en Bruinisse

Een fauteuil is jouw eigen plekje. Zit je goed? Hier kun je nieuwe plannen bedenken, goede gesprekken voeren en heerlijk zitten.

De fauteuils zitten niet alleen perfect, ze staan ook geweldig in verschillende interieurs. Kijk bij Duivelands Meubelhuis welke stijl het beste bij jou past.


Maak een afspraak

De beste meubels vind je de regio Oosterland (ZLD), Zierikzee en Bruinisse

Met onze meubels verzeker je jezelf van de beste kwaliteit. Thuiskomen en wegdromen in een heerlijke fauteuil of bank. Met een eetkamer creëer je een ontspannen setting voor iedere maaltijd. Ontdek deze meubels bij Duivelands Meubelhuis in Oosterland (ZLD). Inspiratie nodig? We helpen je graag verder.


Neem contact op

Comfortabele eetkamerstoelen en eetkamertafels

Een fijne eettafel maakt iedere maaltijd een moment van ontspanning. Een snel ontbijt of een uitgebreid diner beleef je anders in een prettig ingerichte eetkamer.

Zorg voor stoelen die prettig zitten, zodat je lekker kunt natafelen. Voor een ongedwongen sfeer kies je voor onze eetkamers. Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren bij Duivelands Meubelhuis in de regio Oosterland (ZLD), Zierikzee en Bruinisse.


Maak een afspraak